Postnatale doula

De eerste periode na de bevalling kan best intens zijn voor de nieuwe moeder.

Niet alleen heeft je lichaam hard moeten werken, tijdens de zwangerschap en de bevalling, maar ook  emotioneel is er veel veranderd.

De kraambedhulp is naar huis, partner weer aan het werk en hoe nu verder de eerste 40 dagen na je bevalling!?

Graag bied ik je door mijn kennis als Postnatale doula, zwangerschaps- yogadocente en massagetherapeut een verzorgend pakket aan, afgestemd op jouw wensen in de 1ste 40 dagen na de bevalling. Zo kun je jouw energie en aandacht volledig op de baby richten.

Postnatale pakket:

  • Handje meer hulp in het huishouden
  • Herstellende massages voor moeder en/of kind
  • Het voor of bereiden van een voedzame maaltijd
  • Het ondersteunen daar waar gewenst is

Uren en tarieven in overleg, informeer naar de mogelijkheden 06-25227022 Astrid of astridburghout@live.nl

Introductie Mindfulness

Iedereen schijnt ’t te kunnen, maar wat is dat dan toch waar iedereen het over heeft, MINDFULNESS??

Zondag 1 okt, tijd 19.30-21.00 u
Introductie Workshop: Mindfulness
Kosten : € 15,–

In deze workshop krijg je praktische info, en raak je zo enthousiast dat je vervolgens kunt aanmelden voor de 8-wekelijkse training, welke start op 15 oktober !!

Info: astridburghout@live.nl
Aanmelden: info@yogastudiosantpoort.nl

Zwangerschapsyoga

Zwangerschap Yoga Yoga voor de zwangeren vrouw. In de lessen beoefenen houdingen die ons lichaam ondersteunen, met name het bekken, de rug, benen. Ook zijn er specifieke ademoefeningen en krijg je oa informatie over het bevallen, het opvangen van de weeën, de veranderingen van je vrouwenlichaam en is er een speciale partnerles.

Zwangerschap Yoga kun je volgen op zondagochtend 9.30-10.30 u en maandagavond 19.15-20.15 u aanmelden via: info@praktijkonderdelinde.nl of je volgt een les op de zondagochtend 11.30-12.45 u aanmelden via: info@urban-flow.nl

Tevreden bewegen door Mindfulness

Workshop 20 mei 14.00-15.30 u
Tevreden bewegen door Mindfulness !

We zijn vaak in onze lichaamsbeweging prestatie gericht, of dat nou in de sportschool, op de yogamat of tijdens een wandeling is, we willen allemaal een doel bereiken: nl fysieke gezondheid !

In deze workshop leer je hoe je Mindfulness in kunt zetten om tevreden te zijn met je prestaties, of je nu letterlijk de eindstreep hebt gehaald of niet.

We gaan in op:
Lichaamshouding, bewegingsgewoonte en hoe ons brein invloed heeft op het functioneren van ons lichaam.

Aanmelden kan via pb of app 06-25227022
Bijdrage: € 10,–

Locatie: Sharony van der Wiel, Hoofdstraat 194, Santpoort-noord

Medical Taping

Medical Taping.

Nu nieuw in de massagepraktijk: Medical Taping.

Een gezond spierstelsel werkt in op veel  facetten van de gezondheid. Spieren zijn niet enkel belangrijk voor beweging, maar hebben ook invloed op de bloedsomloop, het lymfestelsel en de lichaamstemperatuur. Kortom, op het functioneren van het volledige lichaam. Functioneren de spieren niet goed, dan kan dit leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Door de spieren te ondersteunen met elastische tape wordt het herstellend vermogen van het lichaam aangesproken. Medical taping bij schouder, arm, rug, been klachten, maar ook ondersteunend bij hooikoorts.

De tape blijft circa 5 dagen zitten op het lichaam, je kunt er gerust mee sporten of douche. De kosten voor een intake, locale massage en taping 30 min is 30 euro.

Bel/app voor een afspraak: 06-25227022

 

Buiten Yoga

Nog even en we mogen de yogamat weer buiten in het groene gras neer leggen, de 1ste les zal in mei zijn….we laten je de data en plek snel weten