Yoga

Er zijn 3 Yogavormen, waarin les word gegeven: Hatha,  Yin en ZwangerschapsYoga

Hatha Yoga dringt door in lichaam en geest. Hatha yoga bestaat hoofdzakelijk uit ‘asana’s’ (lichaamshoudingen) en ‘pranayama’ (ademhalingstechnieken) en ‘savasana’ (ontspanningsoefeningen). Dankzij een les op de yogamoment gaat een yogi zich lichter voelen, ontspannen en rustiger. Fysieke en mentale kracht, souplesse, conditie en balans komen aan bod.

Hatha kun je volgen op woensdagavond 20.30-21.45 u aanmelden via: info@yogastudiosantpoort.nl

Yin Yoga is een yogavorm, waarbij de veelal zittende en liggende houdingen, 3 tot 5 minuten beoefend worden. Er is een diepe relaxatie en de Yin Yoga werkt dieper in op het bindweefsel en de gewrichten, zodat je herstelt en versterkt. Een ideale vorm voor zowel sporters als yogies.

Yin kun je volgen op maandagavond 21.00-22.00 u  en vrijdagochtend 11.00-12.00 u aanmelden via: info@smilesport.nl

Zwangerschap Yoga Yoga voor de zwangeren vrouw. In de lessen beoefenen houdingen die ons lichaam ondersteunen, met name het bekken, de rug, benen. Ook zijn er specifieke ademoefeningen en krijg je oa informatie over het bevallen, het opvangen van de weeën, de veranderingen van je vrouwenlichaam en is er een speciale partnerles.

Zwangerschap Yoga kun je volgen op zaterdag en zondagochtend 9.30-10.30 aanmelden via: info@praktijkonderdelinde.nl of je volgt een les op de zondagochtend 11.30-12.45 u aanmelden via: info@urban-flow.nl