Massage

Een massage is geen luxe, maar een welverdiende onderhoud van het lichaam.

Je kunt kiezen uit de volgende massage’s: Wellness, Sport, Craniosacraal en Zwangerschapsmassage

Wellness massage

Een diep ontspannende lichaamsmassage, waarin het hele lichaam behandeld word met heerlijke oliën, aangepast aan de behoefte van het lichaam.

Ontspant de spieren, maakt gewrichten, pezen en spieren soepel en stimuleert het lichaam, zodat afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Spanning gerelateerde klachten zoals schouder, nek of rugklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, herstellend van ziekte of operatie kunnen door deze massage verlicht worden. Een Wellness massage is een diepe relaxatie vakantiegevoel, een weldaad voor uw lichaam.

Sportmassage 

Deze massage is een stevige en dieper gaande lichaamsmassage. Behandeld worden eventuele triggerpoints, verklevingen in de spierlagen.

Sportmassage kun je ondergaan voor het sporten, als goede voorbereiding en de juiste doorbloeding van je spieren. Maar een sportmassage is ook zeer waardevol juist na intens sporten, om de afvalstoffen af te voeren, ook waardevol na andere lichamelijke inspanning.

Craniosacraal therapie:

Nodigt het lichaam uit om onverwerkte fysieke of emotionele blokkades los te laten en weer dieper te ontspannen.

Ons lichaam heeft een ritme, die met name rond de schedel en het heiligbeen voelbaar is, daar kan door allerlei omstandigheden een verstoring in komen, wat gevolgen heeft voor het bindweefsel.

Er wordt gewerkt met zachte en zorgvuldige manuele aanrakingen, die invloed hebben op het hele systeem: zowel fysiek als emotioneel.

Het is een helende behandeling oa voor huilbabies, kinderen oa met buikpijn en iedere volwassene met diverse klachten, die een diepere ontspanning, ontlading kunnen gebruiken. Bij deze behandeling blijft u aangekleed.

 

Zwangerschapsmassage:

Juist als je zwanger bent is het fantastisch om je te laten masseren. Even de nodige aandacht naar oa de schouders, nek en onderrug. Een massage die je lichaam weer begrenst, waarbij ook de ontspanning heerlijk is om te ervaren. Gun elke aanstaande moeder deze ervaring!

Bel of app voor een afspraak: 06-25227022 of mail astridburghout@live.nl